Fysiopraktijk acupunctuur Aalsmeer

Weer een nieuwe look om van te dromen

Geplaatst op

Het geheim van Botox

In de jaren 80 werd Botox ontdekt. Dit middel is zeer populair geworden in de cosmetische industrie. Dit omdat je er jonger van gaat uitzien als je je laat injecteren met dit middel. Natuurlijk wel op de gebieden waar de rimpels en de kraaienpootjes zitten. Maar wat doet dit middel eigenlijk? Lees snel verder ontdek hoe het zit!

Wat is Botox?

In feite is de werking van Botox heel eenvoudig, het middel zorgt ervoor dat spieren onder de huid tot rust komen. Eigenlijk worden ze een beetje lam gelegd. Op deze manier kan de huid boven de spier ontspannen, waardoor kraaienpoten en rimpels verdwijnen. In het verleden gingen nog wel eens wat mis met Botox en werd er over gedoseerd, dit had tot gevolg dat mensen er uitzagen als lopende wassenbeelden. Heel kunstmatig en dus zeer onnatuurlijk. Niet mooi en eigenlijk een beetje griezelig. We hebben er veel voorbeelden van gezien in de jaren 90 en daar willen we natuurlijk niet meer naar terug. 

Een nieuw paradigma

In de cosmetische branche is er nu een nieuw paradigma ontstaan waarbij opfrissen de norm is geworden en het platspuiten gelukkig niet meer gebeurt. Natuurlijk moet je wel op je hoede zijn, zodat je niet gaat voor een prijsvechter bijvoorbeeld, want dan betaal je de hoofdprijs. De medische behandeling, want dat is een botoxbehandeling, is gewoon duur. Laat een arts altijd zelf behandeling doen en kijk goed of deze de behandeling niet uitbesteedt aan zijn assistenten. Daarnaast is het ook slim om te kijken of de kliniek er goed uitziet en de mensen die er werken vriendelijk zijn.

Conclusie

In 1987 is Botox ontwikkeld en dat is een bijzondere doorbraak geweest, want op deze manier werdt het mogelijk om mensen een jonger uiterlijk te geven. Een injectie met Botox in de spieren maakt dat deze ontspannen en het gezicht (bijvoorbeeld) tot rust kan komen, waardoor rimpels en kraaienpootjes verdwijnen. Een middel waar je voorzichtig mee moet zijn, maar waar echt goeie resultaten mee te behalen zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden