Fysiopraktijk acupunctuur Aalsmeer

Waarom een PU gietvloer ideaal is voor fysiopraktijken

Geplaatst op

In fysiopraktijken is het belangrijk dat de inrichting aan hoge standaarden voldoet. Het is een vloer waar behandelapparatuur opstaat, maar ook een vloer waarop oefeningen worden verricht. Er zijn meerdere soorten vloeren geschikt voor fysiopraktijken, maar een PU gietvloer is wat dat betreft pas echt ideaal.

Naadloos en hygiënisch

Een PU gietvloer is onder meer ideaal voor fysiopraktijken vanwege de naadloze samenstelling. Daardoor is er sprake van optimale hygiëne, want stof en vuil trekken niet in de vloer en kunnen zich evenmin in kieren of naden verschuilen. Een ander voordeel is dat PU gietvloeren bekend staan om de zeer lange levensduur en prima te belasten zijn.

Warm en comfortabel

In een praktijk voor fysiotherapie is het belangrijk dat de veelal klinische omgeving comfortabel en warm is. Dat is natuurlijk te realiseren met de juiste temperatuurtoepassing, maar de vloer levert daar natuurlijk eveneens een grote bijdrage aan. PU gietvloeren voelen comfortabel aan en stralen de omgevingswarmte uit. Daarom is het een perfecte vloer om op e werken en om oefeningen op te doen. De PU gietvloer is namelijk ook nog eens licht elastisch van aard.

Gemakkelijk in onderhoud

Het is in fysiopraktijken belangrijk dat de schoonmaak zo efficiënt en snel mogelijk gedaan kan worden. Een PU gietvloer is wat dat betreft ideaal, want deze zijn naadloos en vloeistofdicht. Bovendien is er een vuilafstotende werking, zodat deze vloer in een handomdraai weer netjes is.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Een PU gietvloer is verder ideaal voor toepassing in fysiopraktijken omdat deze vloer in allerlei kleuren te leggen is. Zo zijn er neutrale kleuren beschikbaar, maar kan ook de keuze vallen op een groene of blauwe kleurtint. Hierdoor is er sprake van een strakke uitstraling in een effen kleur dat door het naadloze karakter benadrukt wordt en in een ruimtelijk effect voorziet.

Gerelateerde berichten

Een begrafenis ten tijde van corona, hoe ziet dat eruit?

Door de corona pandemie verlopen veel dingen in ons leven anders dan we gewend zijn. Ook afscheid nemen is nu anders. Hoe ziet een begrafenis er uit...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden